Arrabonás Online Éremeső!

Július 4-én a kezükbe is foghatják jól megérdemelt díjaikat azok a versenyzők, akik részt vettek május 31-én és június 7-én a Kisalföld Online Rapid Sakkbajnokság versenysorozatán és szép eredményeket értek el! Az ifjúsági kategóriák mindegyikében részt vettünk és mindben meghódítottuk a legmagasabb csúcsokat!

Nagy öröm, hogy az Arrabona Sakkiskolából sokan vettek részt a megmérettetésen, gratulálunk minden kis tanítványunknak! Akiket kiemelünk, akik a győztes helyeket, érmes helyeket szerezték meg, ők már 4-5, de van, aki 8 éve sakkozik versenyszerűen! Ezt a szorgalmat és kitartást látni az eredményekben!

Külön gratulálunk ezért a kitartó munkáért és a szép helyezésekért:

  • Börzsei Andrásnak és Steiner Botondnak, akik a 14 éven aluliak között arany és ezüstérmesek lettek!
  • Molnár Bendegúznak és Vágó Barnabásnak, akik a 8 éven aluliak között arany és ezüstérmesek lettek!
  • Ferenczy Nórának, aki megosztott első helyen végzett és Illés-Nagy Nórának, aki a mezőny harmadik legjobbja lett!

Szinte hihetetlen,hogy az összes gyermek kategóriában összesítésben aranyat és ezüstöt szereztünk! Ez az, kis Arrabonások! Így tovább! A csajok előtt le a kalappal,akik a fiúkat maguk mögé utasították! 🙂

Külön dicséret Pápai Máténak, akinek első versenye volt és hősként harcolva a fantasztikus 4. helyet szerezte meg! Gratulálunk Nusser Gergőnek, Bende Nórinak, Stolcz Leó Bánknak, Sudár Máténak, Sebők Dánielnek, Németh Dávid Gergőnek és Jászay Zsombornak!

Néhány fotót is bemutatunk a teljesség igénye nélkül. Digitális oktatásból, szülinapról és verseny alatt készülteket. 🙂 Megnézem a fotókat.

Természetesen gratulálunk a többi megyei versenyzőnek is! Köszönjük, hogy együtt versenyezhettünk!

További sok sikert kívánunk!

A végső eredmények: 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 6 =