SAKK és TÁRSASJÁTÉK TÁBOR!

Részletes tájékoztató:

Helyszín: Gárdonyi Géza Általános Iskola Győr, Baross Gábor út 49, 9024
Időpont: 2023. július 3-7 és július 10-14

REGISZTRÁCIÓ

Mit kapnak a Gyerekek táborainkban?
• Minden nap lesznek sakk, társasjáték foglalkozások és mozgásos időtöltés!
• A mi táborunk erőssége az előző 9 táborozó év alapján kiemelten a gyermekekkel való foglalkozásban rejlik. Idén is törekszünk erre, hogy lehetőségeinkhez mérten egy hét alatt minél több minőségi időt tudjunk együtt tölteni. Ehhez várjuk a Gyerekek vállalkozó kedvét, kíváncsiságát az új játékok kipróbálása kapcsán és a már ismert terepeken is!

Mit tartalmaz a tábori díj?
• Oktatást, mindenféle eszközt,amire szükség lehet, programokat, étteremből való ebédet, uzsonnát, fagyit, eszközöket, ajándékokat.
• Szervezünk barátságos kis versenyeket mozgással és sakkal (azok számára, akik szeretnének részt venni,nem kötelező), amelyek eredménye összeadódik és a táborzárón a legügyesebbek arany, ezüst és bronz érmet kapnak, valamint a legsikeresebb táborozó egy kupát is vihet haza. Reméljük az ajándékok mellett a jó élmények maradnak meg, és a közösen együtt töltött idő lesz a legértékesebb emlék!

Nagy örömünkre szolgál, hogy már ilyen sokan jelezték a részvételi szándékot! Köszönjük!

REGISZTRÁCIÓ: A sakktáborokba jelentkező minden résztvevő számára a részletes jelentkezési űrlap kitöltése kötelező! Testvérek esetén is külön-külön kérjük szépen a Gyermekek számára kitölteni!

REGISZTRÁLOK!

NYILATKOZAT: A nyilatkozatot email-ben a tábor előtti hetekben email-ben elküldjük, melyben főleg a gyermek egészségügyi állapotát kérjük aláírással igazolni.

TÁBOR ÁRA:

Teljes ár: 45 000 Ft

Arrabona Chess Talent kedvezmény*: 3000 Ft

Arrabona kedvezmény**: 2000 Ft

Testvérkedvezmény***: 1000 Ft

*Arrabona Chess Talent kedvezmény: az Arrabona Sakkiskola igazolt versenyzői részére igényelhető. Rendelkezni kell érvényes versenyengedéllyel adott tábori évben (2023.)

**Arrabona kedvezmény: az Arrabona Sakkiskola szakkörein 2022/2023 tanévben tanuló diákok részére igényelhető. Jáchym Dorina, Fehér Lajos vagy Nagy István oktatóknál tanuló sakkozó diákok részére (II.Rákóczi Iskola, Szabadhegyi Iskola, Szent Benedek Iskola, Prohászka Iskola, Péterfy Iskola, Gárdonyi Iskola)

***Testvérkedvezmény: bármely gyermekek részére, akik testvérükkel együtt vesznek részt a tábor(ok)ban. A testvérkedvezmény /fő értendő.
A tábor jelentkezési határideje: 2023. május 30.

A tábori létszám maximum limites, ha elérjük a plafont, sajnos a későn jelentkezőket már nem tudjuk fogadni. Lehetséges,hogy május 30. előtt elfogynak helyeink,ezért érdemes mielőbb dönteni.

Jelentkezés lemondása esetén (befizetés után) a tábort megelőző 2 hétig 15.000 ft étkezési hozzjárulás kivételével a díjat visszautaljuk. Ezután nem áll módunkban visszautalni az összeget. Eggyel rákövetkező táborunkban viszont felhasználható a foglalás értéke adott évben vagy következő évben is.

A tábor díjának befizetése utalással tud történni. Díjbekérőt fogunk küldeni a jelentkezőknek. Kérjük, a díjbekérő megérkezése után legyenek kedvesek a díjat elutalni az ott megadott egyszerű módon a bankszámlaszámra, pár karakteres közleménnyel. Minderről részletes útmutatót küldünk a jelentkezőknek. Ha probléma adódik ezzel itt lehet érdeklődni: arrabonataborok@gmail.com

Tábor időtartama: hétfőtől péntekig 8.00-16.00

Beérkezni reggelente fél 9-ig kérjük.
• Legkésőbb 16.15-ig biztosítunk a gyermekek számára felügyeletet.

Ha valamely gyermekért nem a saját szülője jönne, legyetek szívesek előre jelezni nekünk! Fontos,hogy biztonságban tudjuk a gyerekeket.

Ajánlott a hátizsák és az alábbi tartalom:

– reggeli szendvics, zöldség, gyümölcs, esetleg ropogtatni való

– kis törölköző

– kézfertőtlenítő

– zsebkendők

-baseball vagy más sapka

– naptej

– fél literes/literes innivaló (de készülünk egész napi hűsítő vízzel, poharakkal is)

-esőkabát, ha esős időt ígérnek

-esetleg labda (focilabda)

Sportos öltözéket ajánlunk, mozgásos játékokat is terveztünk. Sportcipőben érdemes jönni, vagy hozni váltó cipőt, focilabdát is lehet hozni,de labdákkal is készülünk! Ha nagyon meleg időt jósolnának, kérem a kedves szülőket, a sapkát ne feledjék, és akár reggel naptejjel is be lehet kenni a gyerekeket, és hozzanak magukkal. Mobiltelefon, okostelefon, iPhone, iPad és egyéb drága eszközöket, kérjük ne adjanak gyermekeiknek a tábor idejére, illetőleg ezekért felelősséget nem tudunk vállalni!

Kérés, kérdés esetén, kérem keressenek az alábbi elérhetőségek egyikén.

Köszönjük még egyszer a jelentkezést! Addig is szép heteket kívánunk!

Üdvözlettel:

Jáchym Dorina

egyesületi elnök, pedagógus, EU Chess Teacher korábbi Magyar Sakkszövetség Ifjúsági Bizottsági Tag

+36 70 621 5773

arrabonataborok@gmail.com

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × négy =