2017. február 20. Egy nevezetes dátum!

Az Arrabona Sakkiskola Sportegyesület alapításának második évfordulóját ünnepli! Ez nélkületek nem ment volna! Köszönjük, hogy továbbra is az Arrabona Sakkiskola SE munkájában részt vesztek! Nagy örömünkre szolgál, hogy a sakkiskola létszáma egyre növekszik, és úgy látjuk, a tanítványok szeretik az órákat. Az oktatóknak ez rendkívüli adomány, hisz a gyermekek öröme, lelkesedése, szorgalma szép sikerekhez vezet! 

Ebben a két évben is rengeteg szép eredmény született, mindet felsorolni hosszú oldalakba telne. Köszönjük gyakorlott versenyzőinknek a megyebajnoki címeket, az országos döntőkön elért helyezéseket, köszönjük nekik a sok szép, rangos versenygyőzelmet, a rengeteg érmet, kupát, mellyel a sakkiskola hírét mindenfelé viszik! 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni azt sem, hogy vannak még versenyrutinnal nem rendelkező játékosok, akik szintén bátran belevágnak már a versenyekbe! Kívánjuk, hogy a kedvük megmaradjon, és egyre szebb eredményeket érjenek el! Köszönjük a szülői segítséget, hogy biztosítják gyermekeiknek a foglalkozásokon, versenyeken való részvételt!

Szívből kívánunk Mindenkinek a SAKK kapcsán még sok-sok meghatározó, örömteli, sikeres pillanatot!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − 15 =