A 2017-es év összefoglalása!

Beszámoló az Évzáró Karácsonyi Ünnepségről!

A hagyományokhoz hűen 2017 decemberében is megrendeztük évzáró karácsonyi összejövetelünket! Az Arrabona Sakkiskola Tanítványai és Szüleik, kedves Sakkbarátaink részvételével zajlott az esemény.

Nyitányként beszédet mondott Jáchym Dorina, az Arrabona Sakkiskola Közhasznú Egyesület elnöke. Megköszönte a gyermekek egész évi munkáját, lelkesedését, kitartásukat, mind sakkszakköri órákon, mind a versenyeken. Köszönetet mondott a szülőknek, segítőknek, akik támogatást nyújtottak a sakkiskola fenntartásához, működéséhez.

A sakkos közösséget az egymás iránt érzett tisztelet és szeretet, barátságok tartják össze. Ezért is oly fontos dolog, hogy Dorina felkonferálhatta a kis sakkozó gyermekek csapatát, akik énekekkel, versekkel, zenével varázsolták az estét igazán karácsonyi hangulatúvá.

Nusser Gergő, mint a sötét király, királyi koronával a buksiján mondott verset,s hívta a többieket, akik mind sakkfigurákként furulyáztak, énekeltek, verset mondtak, zenéltek: Roszkos Rózamari, Környei Gréta, Bende Nóra, Molnár Bendegúz, Kiss Csongor és Börzsei András szerepeltek sikeresen. A produkciót nagy taps követte.

Dorina beszédéből megtudtuk, hogy ez az esemény , valamint az adventi programok az adó 1%-os felajánlásokból jöhettek létre, melynek kiemelten fontos szerepét külön hangsúlyozta. A gyerekeknek így adhatott az egyesület mikulási és karácsonyi ajándékokat, a versenyen serlegeket, érmeket, okleveleket és egyéb finomságokat.

A  2018-as évben is várja az egyesület a támogatást! Reméljük, minél többen bíznak bennünk, a sikereinkben, a munkánk fontosságában és így minél több élményt, tudást, kihívást biztosíthatunk a gyerekeknek!

Támogassa Ön is adója 1%-val az Arrabona Sakkiskolát!
Sakkiskolánk 2018. január 1-től jogosult a személyi jövedelemadó 1%-ának fogadására.
Arrabona Sakkiskola Közhasznú Egyesület
adószáma: 18657652-1-08

A beszéd és a műsor után kötetlen sakkozás következett az asztaloknál, nagy boldogságot jelentett, hogy a gyerekek bátran leültek felnőttekkel is csatázni, és nem is akármilyen eredményekkel! Voltak beszélgető csapatok, rajzmesterek, és sok-sok vidám perc, mosolygás, minden, ami miatt megrendezzük évről évre ezt az eseményt.

Az est befejező részében Dorina egy kis játék keretében minden egyes tanítványt külön-külön jellemzett, a gyerekeknek pedig ki kellett találni,hogy kiről van szó. Ha ez megtörtént, az eredményeiket közvetítette a nézők felé, szó esett a helyi jellegű, megyebajnoki, sőt országos és nemzetközi versenyeken elért érmes helyezésekről, melyeket ez évben sikerült elérni! A dicséretek után oklevelek és ajándékcsomagok gazdái lehettek a kis sakkmesterek!

Az Arrabona Sakkiskola ezzel az eseménnyel zárta az évet.

Mindenkinek hasonlóan sikeres, boldog új esztendőt kívánunk a 2018-as esztendőre is!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × 3 =