Kapuvári Király Kupa

A hagyományokhoz híven ismét versenyeztünk a Kurcsics család által szervezett színvonalas kapuvári versenyen. A változatos játszmákat izgalommal figyeltük. Az E csoportban egy versenyzőnk, Vágó Barnabás indult, aki összetettben 3., a fiúk között első helyet szerzett! Nagyon szép, harcias játék mellett tette mindezt! A nehéz helyzetekben is odafigyelt és ennek eredménye a siker, az aranyérem és a kupa egy erős mezőnyben!

A D csoportban szintén nagyon kitartó játékkal Torma Kevin Márk a kiváló harmadik helyen a bronzérmet szerezte meg! Németh Dávid Gergő ugyanitt 14. lett. Mind a ketten jól küzdöttek. A C és B csoportban is indulhattak volna 9-10-11 éves játékosaink, de úgy döntöttünk oktatók, hogy a felnőtt mezőnyben tesszük próbára a tudásuk. Azt hiszem megérte, hisz bravúros győzelmeket láthattunk, pontos játékot, hihetetlen küzdőszellemet, amelynek eredménye, hogy a megszerezhető 9pontból 4,5 pontnál kevesebbel egyik tanítványunk sem végzett, egy olyan mezőnyben,ahol felnőtt, igen komoly játékerőt képviselő játékosokkal mérkőztek. Molnár Liza összetettben a 9., a nők között ezüstéremmel, az 1600 értékszámosok alatt aranyéremmel zárt! Bakos Hunor a 14., Tédi Bálint a 16., Börzsei András a 18. helyen zárt.

Örülök,hogy velük lehettem e versenyen, és hogy láthattam, micsoda erőfeszítések rejlenek a helyezések mögött. Számomra ez a legfontosabb! Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget! Szívből gratulálok minden kis tanítványunknak, és további sikeres versenyzést kívánok!

montazs_1

montazs_2

a-csapat

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 2 =