Sakk Karácsony Beszámoló

Ez év decemberében is megtartottuk hagyományos egyesületi ünnepségünket. Rekord létszámú résztvevővel zajlott: félszáz tanítvány és családjaik látogattak el hozzánk, hogy együtt töltsük ezt a nagyon szép estét.

A nyitóbeszédben megköszöntük a gyerekeknek a szorgalmat, kitartást, a szülőknek, hogy biztosították a szakkörökön és versenyeken való részvételt. Az éves egyesületi fejlesztő munka ismertetője is elhangzott. Röviden: 

Ez az év is tevékenyen zajlott, az előző évi tanulói létszám 50%-al növekedett. Immáron 4 iskolában és művelődési házban is jelen vagyunk: Győrben, Győrszentivánon és Győrújbaráton.

Nagy öröm számunkra, hogy szakmai csapatunk erősödött: oktatói gárdánk két új ambiciózus taggal bővült!
Samu Ferenc versenyfelkészítő órákat tart, míg Fehér Lajos a győrújbaráti szakkört vezeti!
Köszönet az éves munkáért:  Ferinek, Lajosnak és Attilának!

A beszéd után a sakkozó gyerekek zenés műsorával szórakoztatták a nézőket.

Börzsei Andris fantasztikusan szép dallamokat varázsolt a fülekbe. A sakk mellett nagyon tehetséges zenész is!
Balról jobbra: Kokas Hanna, Gayer Míra és Bende Nóra együtt adtak elő karácsonyi dalokat!

Meghatott, hogy ennyien megtiszteltek jelenlétükkel. A kis koncertek után ünnepélyes keretek között átadtuk a kis sakkmesterek okleveleit és ajándékcsomagjait, mellyel az ez évi sakkozásukat köszöntük meg.

A fotón Zoli veszi át az oklevelét. Mindenki kapott oklevelet, és minden egyes gyermek teljesítményét, sikereit néhány szóban összegeztük.
Kreatív asztalnál Zsófi és Bettina. Nagyon szép sakkos korona lett belőle!
A szülők is beszálltak a sakkmeccsekbe. Nagy Benedikt és tesója Dominik játszik szüleikkel. Stolcz Leó Bánk pedig a háttérből lesi a trükköket. 🙂

Nem láttunk egyetlen csalódott arcocskát sem, rengeteg mosollyal és kedvességgel ajándékoztak meg minket a gyerekek. Mi pedig megköszöntük az éves munkájukat, kitartásukat, szorgalmukat, hiszen fantasztikusak ők! Sikeres, kiegyensúlyozott gyermekek. Ez a cél továbbra is.

Köszönetet mondok: Konstantin és Kelemen atyáknak a helyszín biztosítása végett,
Póda Bernadettnek, Molnárné Nagy Tündének, Vertetics Attilának, Nagyné Tisza Ágnesnek, Fehér Lajosnak, a kis zenészeknek és még sokaknak, akik segítettek a rendezvény sikeres megvalósításában.

Köszönet még az EDUTAX Kft.-nek és könyvelői, valamint marketinges csapatának: Edinának, Gabinak, Vikinek és Enikőnek. Molnár Albertnek és a Gate 7D KFt.-nek. Molnár Imrének és feleségének Tündinek, akik széleskörű tudásukkal segítik alapításunk óta a sakkiskolát!
És köszönet a támogató szülőknek az adó 1%-os felajánlásokért,melyekből az oktatáshoz szükséges készleteket, sakkórákat vettünk!

Ezzel zárjuk a sakkszakköröket a 2018-as évre. Reméljük jövőre is találkozunk Veletek!

Üdvözlettel: Dorina

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − 17 =