Széchenyi István Emlékverseny – 2018.09.22.

Balatonfüreden rendezték meg a legnagyobb magyar emlékére a gyermek és felnőtt rapid sakkversenyt. 10-10 perces partikban mérhették össze tudásukat a versenyzők. A füredi sport és szabadidő központban az ünnepségek kezdete előtt folytak a sakkjátszmák. Kedves, barátságos hangulatú, korrekt versenyt láttunk ismét! A gyerekek szüleikkel érkeztek, ők is jól érezték magukat!

Nusser Gergő (jobb oldalon) az első táblán várja a következő játszmát. Az első táblán az játszhat,aki a legeredményesebb a fordulók után. Gergő is sorra nyerte a partikat!

Két tanítványommal vettünk részt a versenyen. Piros pólóban az Arrabonások: Nusser Gergő az elsőn, Bende Nóri a harmadik táblán játszik e fotón épp.

Kivételesen én is a sakktáblákhoz ültem, sok évi kihagyás után. Nagyon izgultam, pedig semmi tétje nem volt a szereplésnek, és igazán laza kis versenyen játszhattam.

Az eredményhirdetésig picit még játszogattunk jó kedvűen, ahogy szoktuk a sakktáblánál!

Végül Gergő a fiúk között szuper teljesítménnyel aranyérmes lett, Nóri a lányok között bronzérmes és én is holtversenyben bronz, de a női versenyzők közötti aranyérmet kaptam. Hát így volt ez! 

Üdvözlettel:

Dorina

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 − 2 =