VI. Győri Sakk Nap

Április utolsó hétvégéjén zajlott hagyományt teremtő sakkversenyünk. A rendezvényen körülbelül 200-an vettek részt, a sakk asztaloknál 74-en foglaltak helyet. Rekordot döntöttünk! Az ünnepélyes megnyitónkon Konstantin atya, a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium vezetője is köszöntötte a népes mezőnyt, kísérőket.

Külön termekben játszottak az egyes csoportok.

Ovis és D kategória A legkisebbek versenye. 5 éves kismanók is végig játszották a 7 fordulót hősiesen! Volt persze olyan is, aki már rutinosan játszott.

C és B kategória Amatőr kategóriában az értékszámmal még nem rendelkező játékosok mérték össze erejüket e csoportban. Komoly, fegyelmezett verseny volt.

Értékszámos csoport A felnőttek és ifjúságiak között köszönthettünk nagyon ügyes játékosokat e csoportban. Nagyon örültünk a jó kis mezőnynek, az értékszámmal rendelkező gyerekeknek jó tapasztalatszerzés volt a „nagyokkal” játszani, és reméljük a felnőttek is jól érezték magukat!

A többnyire gyermek versenyzőkből álló mezőny kikapcsolódásképp kézműveskedhetett, illetve rajzversenyben vehettek részt. Csodálatos művek születtek.

Az eredményhirdetéskor mindenki kapott egy kis ajándékot, finomságot. Reméljük, örültek a gyerekek!

Legközelebb is szeretettel várunk Titeket! Teljes képgalériánk ITT érhető el! 

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 1 =