10. Győrkőc Fesztivál

A hétvégén rendezték meg a 10. Győrkőc Fesztivál elnevezésű színvonalas programsorozatot. Győr belvárosának utcácskáin hangulatos séták közepette rengeteg játékkal, programmal, kihívással és finomságokkal is találkozott minden odalátogató gyermek és szülő.

Örömmel mondhatjuk, hogy idén ismét részt vett az Arrabona Sakkiskola e színes forgatagban, s a Rába kettős hídon az érdeklődők a sakkjáték birodalmába léphettek. A hétvégi változékony időjárástól eltekintve jól sikerült a rendezvény, meglepően sokan ültek le sakkozni, a tervezeten felül még plusz asztal is kellett, hogy mindenkinek jusson hely.

Szuper volt látni a játékot, a testvérek barátságos csatáit, a családokat, akik egy játszma erejéig leültek gondolkodni, közben pedig nagy nevetések, kellemes beszélgetések kíséretében telt az idő. Rendeztünk kis sakkversenyeket is, egyesületünkből ügyeskedtek és érmeket is szereztek : Torma Kevin Márk, Németh Dávid Gergő és apukája Németh Balázs, Hegedűs Levente, Kránicz Tamás és testvére Kránicz Dániel! A többiről bővebben pedig beszéljenek a képek. A fotókat tessék meglesni! 🙂

Nagyon köszönjük,hogy eljöttetek! Szuper volt Veletek lenni, reméljük jövőre is találkozunk ugyanitt!

Képgaléria ITT érhető el!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 3 =