Arrabona Sakktáborok: 2018. július 9-13 és 23-27

Az előző hónapban zajlottak az Arrabona Sakkiskola Sakktáborai. Népes gyereksereg vett részt mind a két héten. Programjaink között akadt hely a sakk tanóráknak, szimultánnak, egymással való versenynek, különféle sakkfajták gyakorlására, s mindezek mellett sok játék, felszabadult percek lettek a táborlakóké. A nyári sakktáborainkban fontos, hogy a kezdő játékosokkal megismertessük a sakk alapjait, a haladóknak pedig differenciált csoportban tudásszintjüknek megfelelő ismeretanyagot közvetítsünk. Ebben az évben is így történt és a visszajelzések alapján jól működtek az elképzeléseink, a táborozók tanultak, játszottak és jól érezték magukat.

Ami nagyon fontos: a sakktábor nálunk a sakk tanulásáról is, de főként a játékról, csapatépítésről, felszabadult sakkozásról szól. Szuper volt látni a vidámságot, hogy a gyerekek együtt tudtak működni egymással, barátságok alakultak ki, a kincskereső játékok izgalmát, a versenyek, pontgyűjtés várakozással teli perceit. A többiről meséljenek a fotók, melyeket honlapunkon és a facebook-os Arrabona Sakkiskola oldalunkon is megtalálhattok!

Köszönet minden Gyermeknek az aktív részvételért és köszönetet mondok a kiváló sakkoktatónak és animátoroknak: Vertetics Attilának, Molnár Csengének, Kovács Anitának, Fehér Lajosnak, Tédi Virágnak és Juhász Andrásnak! Nagyon sokat segítettek a tábor szervezésében, lebonyolításában, gyerekekkel sokat játszottak, csapatként működtünk!

Reméljük jövőre is hasonló pozitív élményeket tudhatunk a hátunk mögött! Minden ifjú kis sakkmestert várunk újra táborainkba a következő esztendőben is!

Az Arrabona Sakkiskola csapata további szép nyarat kíván Nektek!

Üdvözlettel:

Dorina   

Képgaléria

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − három =