Egyéni Országos Diákolimpia, Miskolc 2017.04.12-14.

A tavaszi szünetet négy tanítványommal az országos diákolimpia versenyén, Miskolcon töltöttük. A városból sokat nem sikerült látni, mivel a verseny igen hosszadalmasra sikerült, nagyon elfáradtunk.

A lányoknál Molnár Liza Dorottya 16. kiemeltként küzdött, Szlobodnik-Rampasek Enikő az amatőr kategóriában, Bakos Hunor 15., míg Börzsei András 20. volt az előzetes rangsorban. A verseny első napján vegyesen alakultak az eredmények, vagy nagyon rosszul, vagy nagyon jól sikerült egy-egy forduló. Mivel a játéktérre nem lehetett bemenni, így a játszmákból semmit nem láthattunk, mi edzők sem, ami nagy kár, hiszen így nem tudjuk, mi az, amire jól felkészültünk és mi az, amit még gyakorolni kell a rapid játszmák vonatkozásában. A pontok és a helyezések, amelyeket fel tudunk sorolni. Annyit elmondhatok, hogy a gyerekek hozzáállása, küzdeni tudása nagy örömmel töltött el. Voltak ugyan sírások, de kirobbanó ölelések, hogy „sikerült! J” ami számomra azt jelenti, hogy komolyan veszik ezt a játékot, a versenyzést. Bizakodom, hogy a jövőben is hasonló sikereket könyvelhetünk majd el, hisz, aki idáig eljutott, úgy gondolom, mind győztes.

A második játéknap eldöntötte a helyezések sorsát, az értékszámos F2 fiúk mezőnyében Bakos Hunor mezőnyérték miatt 17. (7.-17.), Börzsei Andris 20. helyezést értek el. Az amatőr L2 kategóriában Szlobodnik-Rampasek Enikő mezőnyérték miatt 22. (15.-22.) helyezett lett. Molnár Liza L3 értékszámos kategóriában meglepetésre bekerült az első nyolc díjazott közé, 7. helye felülmúlta önmagát!

Gratulálunk minden egyes kis tanítványunknak!

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × egy =