Grand Prix versenysorozat – 2. állomás

A Töltéstavai Tornádó Sakkbarátok Egyesülete a 2017-es évre 4 fordulós Grand Prix versenysorozatot hirdetett – több kategóriában. A sorozat II. versenynapja 2017. április 29-én került megrendezésre. Az Arrabona Sakkiskola SE-t Molnár Bendegúz képviselte a legifjabbak kategóriában (U8) Heten álltak rajthoz, így körmérkőzéssel, 6 fordulóban döntötték el a sorrendet.

Az első helyezett – 100%-os teljesítményével – Molnár Bendegúz lett. Második lett Jánó Hanna, harmadik Salamon Gergő. Az első helyezett 10 pontot, a második 8 pontot, a harmadik 6 pontot kapott. A négy versenyből álló sorozatot az nyeri meg, aki a lehetséges maximális 40 pontból a legtöbbet szerzi meg. Az U8 kategóriában Bendegúz 18 ponttal holtversenyben áll Jánó Hannával az élen.

Az Arrabona Sakkiskola SE színeiben versenyzett Bérces Bori is, aki kora ellenére a serdülők között játszott. Nagy megmérettetés és egyben kihívás is volt számára az idősebb versenyzői kategóriában való megmérettetés, de Így is legyőzött egy nálánál 4 évvel idősebb versenyzőt, így megszerezve a 9. helyezést.

A verseny jó hangulatban, sportszerűen, kedves vendéglátás mellett folyt le, magas szintű partikat láthattunk – igazán kellemes szombati időtöltés volt! A következő verseny a sorozatban 2017. szeptember 2-án lesz, a negyedik december 16-án.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 1 =