Molnár Bendegúz kategória győztes – Arrabonás siker Bátorkeszin

Ismét megrendezésre került Bátorkeszin az EuroPRESS Kupa – Kráľ Klaudia emlékverseny elnevezésű sakktorna.

Idén 20 általános iskolás korú sakkversenyző induló volt, ebből éppen a fele élőpontszámos (1750 alatt), fele pedig élő pontszám nélküli.

Külön díjazták az alsós általános iskolásokat és a felsősöket (életkor szerinti kategória), valamint kategóriánként a lányokat is. A rendezés minden évben kiváló és vendégszerető, többek között minden versenyzőt és kísérőit finom ebédre is invitálják.

A gyerekek nemcsak érmeket és kupákat, hanem számos ajándékot is kapnak a szponzorok jóvoltából.

Sakkiskolánk minden évben képviselteti magát a szeptember elejei versenyen, hiszen Győrtől egy órára van (kb 80 km) és kiváló verseny nyitány az új tanévben!

Idén iskolánkat Molnár Bendegúz 4. osztályos tanuló képviselte. A 7 fordulós, svájci rendszerű versenyben a lehetséges 7 pontból 5 pontot szerzett (4 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség) az erős mezőnyben, és így az összesített versenyben a 20 induló között a 3. helyet szerezte meg. Az alsós tagozatúak életkori kategóriáját pedig megnyerte.


Érdemes figyelni a kisdiákok szüleinek a www.chess.hu Versenyek menüpontját, mert ősszel is számos magyarországi verseny várja a kezdő és haladó sakkozókat egyaránt megyénkben valamint a nem távoli helyeken is.

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

14 − 12 =