Nusser Gergő a TV-ben!

Az elmúlt hétvégén két sakkversenyen is elindultak tanítványaink, az egyiket Balatonfüreden, másikat pedig Budapesten rendezték. Most a balatonfüredi Széchenyi István Emlékversenyről írunk.

Három ifjú tehetségünk vett részt a versenyen. Nusser Gergő, aki már rutinos versenysakkozó, Bende Nóra, aki szintén reménységünk és Illés-Nagy Nóra, aki még csak 7 éves, de tehetséges és lelkes résztvevője immár a versenyeknek.

A gyerekversenyt Nusser Gergő tanítványunk ismét megnyerte! Nehéz elmondani, milyen büszkék vagyunk rá! Gergő egy nagyon tehetséges, végtelenül szorgalmas fiú, aki rengeteg tanulással éri el ezeket az eredményeket. Az ő korosztályában másként már nem lehet, elengedhetetlen a folyamatos gyakorlás és versenyzés. Sokunk számára példaértékű lehet a kitartása! Gergő nem kerülhette el a riportot, mindenképp a bajnokra voltak kíváncsiak a televíziótól!
Ide kattintva megnézhető a felvétel!

Bende Nóri összetettben hatodik, a lányok között ezüstérmet szerzett. Ő is nagyon jól csatázott. Legközelebb kicsit pontosabb játékkal bízunk benne, hogy az arany is meglesz!

Illés- Nagy Nórink nagyon bátran küzdött, ezért büszkék is vagyunk rá, hiszen 2 pontot gyűjtött a nagyok között, mégsem keseredett el! Ez nagyon fontos!
A felnőtteknél anyukája is sakkozott, gratulálunk a szerepléshez!

Fotógaléria itt

Végeredmény:
http://chess-results.com/tnr473105.aspx?lan=1&art=1

Gratulálunk Nektek!

 

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × 1 =