Ság-hegy Kupa, Celldömölk – A gyerekverseny beszámolója! 2018.05.12.

Május 12-én zajlott az országszerte nagy népszerűségnek örvendő Ság- hegy Kupa rapid sakkverseny. Idén is indultunk a gyerekekkel. Egyesületünkből részt vettek: Molnár Bendegúz, Torma Kevin Márk, Bakos Hunor, Börzsei András és régi kis tanítványom (5 évesen kezdte nálam, mintha csak most lett volna!) Molnár Liza.

Bakos Hunor 
A B csoportban, az erősebb ellenfelek közé nevezett Hunor és Liza. Huni a pénzdíjas 6. helyet szerezte meg.

Molnár Liza
Lizi immár 13 évesen az NB2-es osztályú Győri Elektromos felnőtt csapatában játszik. A B csoportban most 14. lett. Mindketten jól küzdöttek, tanulságos partikat vezettek.

Balról a harmadik gyermek Torma Kevin Márk, negyedik Börzsei András

A D csoportban Börzsei András és Torma Kevin Márk (piros pólókban) is ugyanannyi pontot gyűjtött. A második helyért vívott harcban hármas holtverseny alakult ki, és a mellékszámítás miatt, ami kicsit azért a szerencsén is múlik, Andris 3. Kevin pedig 4. helyezett lett. Kevin élete egyik legjobb formáját hozta, sajnáltuk, hogy a bucholz számítás végett lecsúszott a dobogóról, de ugyanolyan büszkék vagyunk Rá is!

Molnár Bendegúz
Az E csoportban Molnár Bendegúz játszott. Biztos kézzel, a nehezítő körülmények ellenére is nagyon megfontoltan lépkedett a táblán. Ennek eredményeképp sok fordulón keresztül vezette a mezőnyt, és a verseny végén sem volt ez másképp, de holtverseny alakult ki az élen, és Bendi hiába győzött a kisfiú ellen, sajnos nem az egymás elleni eredmény számított, így a mellékszámítás végett második helyen zártunk.

Itt pedig egy mosolygós Arrabona csapatot láthatunk: 

Balról jobbra: Torma Kevin Márk, Bakos Hunor, Vertetics Attila(edzőnk és alelnökünk), Molnár Bendegúz, Jáchym Dorina (edző és elnök), nyakában Molnár Liza és kupát lobogtat Börzsei András. 

Gyönyörűszép eredmények ezek egy ilyen rangos versenyen, gratulál Nektek az Arrabona Sakkiskola!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 4 =