X. SÁG HEGY Kupa Jeney László és Jeney Ferenc emlékverseny

Celldömölkön rendezték meg a Ság hegy kupa elnevezésű gyermek és felnőtt sakkversenyt. Egyesületünk tanítványai nagyon erős mezőnyben szép eredményeket értek el. A verseny nagyságát jellemzi, hogy 204 induló volt összesen.

Legkisebbeknél (9 éven aluli) Molnár Bendegúz, Vágó Barnabás és Kránicz Dániel játszott. Dani a 8., Barni 11. míg Bendi 13. helyet szerezte meg. A gyerekek kihívás volt ez a 9 forduló, hiszen az ilyen kicsi gyerekeknek még komoly koncentrációt igényel egy ilyen hosszú verseny.

A 11 éven aluliaknál Kránicz Tamás szerepelt, aki  a 6. helyen végzett. Teljesítményée rendkívül büszkék vagyunk, hiszen csak az elmúlt időszakban kapcsolódott be a versenyekbe.

13 éven aluliaknál Molnár Liza játszott, aki már nagy versenyrutinnal rendelkezik. Bár nagyon kemény versenyidőszak van a hátunk mögött, Lizi mégis, most is mindent beleadott, és az országos szintű versenyen – a fiúk között – holtversenyben első helyezést ért el!

1600 élő pontszám alattiaknál Bakos Hunor vezette a bábukat. Nagyon örülünk, hogy a felnőttekkel tűzdelt mezőnyben sikerült díjas helyre kerülnie, hiszen meglepetésünkre az 5. helyet szerezte meg!

Egyesületünk alelnöke Vertetics Attila nemzetközi mester a felnőtt mezőnyben 8. helyezést ért el.

Gratulálunk minden játékosunknak!

Részletes versenyeredmények ITT érhetőek el!

A versenyről készült fotókhoz kattintson IDE!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 2 =